Begüm Yachting, 2023'ü muazzam bir sonla tamamlıyor!

Begüm Yachting, 2023'ü muazzam bir sonla tamamlıyor!

Begüm Şirketler Grubu, Mercedes Benz Motor Yatlarının lansman gecesini düzenleyerek muhteşem bir 2023'ü noktaladı.

Bu kutlama, Begüm Şirketler Grubu'nun küresel olarak tanınan bir marka olan Mercedes Benz motor yatlarının Türkiye distribütörlüğünü devralma heyecan verici duyurusuyla örtüşüyordu.

Özellikle, Türkiye'nin Cumhuriyet'inin 100. yılını anma özelliği taşıyan 2023, Begüm Şirketler Grubu'nun başarısına ek ağırlık katıyordu. Şirket, Büyük Lider Mustafa Kemal Atatürk'ün denizcilik vizyonuna kök salmış olarak, gururla Türkiye'yi uluslararası arenada temsil ediyor.

Etkinlik, Begüm Şirketler Grubu'nun tanıtım videosunun sunumu ile başladı ve ardından Mercedes Benz Motor Yatları Dünya Temsilcisi Ron Gibbs, SinoSec Turkey Temsilcisi John Dagklis, ve Superyacht Summit Turkey'nin gururlu organizatörleri Oğuz Bilgin ve Bogdan Gusarev'in konuşmaları izledi.

Geceyi önemli bir anı yapan unsurlardan biri, Begüm Şirketler Grubu'nun kurucusu ve denizcilik sektöründe öncü bir kadın figür olan Begüm Doğulu'nun konuşmasıydı. Begüm Doğulu, yatçılık alanındaki yeni neslin öncüsü olmuş, engelleri aşmanın ve denizcilik endüstrisinde geleneksel standartları yeniden şekillendirmenin önemini vurgulamıştır.

Eğlence, katılımcılara büyüleyici performanslarla dolu eğlenceli bir gece sunan Enbe orkestrasıyla devam etti. Begüm Yatçılık, 2024 için heyecan verici planlara sahip, bu yüzden takipte kalın!